Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Azahriah kétszer megtölti a Puskás arénát
  2023-10-13 22:15:44, péntek
 
 







AZAHRIAH KÉTSZER MEGTÖLTI A PUSKÁS ARÉNÁT


"Baukó Attila, művésznevein Azahriah, Paul Street magyar énekes, dalszerző és youtuber. A videómegosztón először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amelyben elsősorban ijesztő, rejtélyes témákról készített videókat."
Wikipédia



Azahriah Puskás Aréna koncertjére ma egy nap alatt elfogytak a jegyek

Napjaink legfelkapottabb magyar előadója, a 21 éves Azahriah stadionkoncertet ad a Puskás Arénában. A stadion befogadóképessége koncertek esetén 50 ezer fő. A jegyértékesítés első napján az összes belépő elkelt, így a szervezők egy második Puskás Aréna-fellépést is bejelentettek.

Azahriah koncertjére a jegyek ára 10 ezertől 70 ezer forintig terjed. Becslések szerint a sztár akár 300 millió forintot is kaszálhat az Aréna-koncertekkel.

Azahriah második Puskás Aréna-stadionkoncertje 2024. május 26-án lesz, egy nappal a telt házas első fellépése után. A 26-i koncertre 2023. október 13. 10 óra 13 perctől válnak elérhetővé a jegyek.

Mint ismert, a korábban egymásnak üzengető, egymást nem szívlelő Azahriah és G.w.M szinte azonos időben hirdették meg jövő évi nagykoncertjeiket. A rapper nehezen viseli, hogy az ő fellépése iránt kevésbé érdeklődnek az emberek, mint a 21 éves énekesé iránt. Azahriah az ötvenezer férőhelyes Puskás Arénába nagyon hamar eladta az összes jegyet, sőt egy második alkalmat is meghirdetett a nagy érdeklődésre való tekintettel. Az első bulija tehát telt házas lesz, G.w.M pedig az 1250 fős Akváriumot reklámozza folyamatosan, ami annak jele, hogy nem nagyon fogynak a belépők.

Azahriah-nak nagyon megy a szekér.

Ma kiderült, hogy a terhelés miatt összeomlott a netes rendszer, többen nem tudtak belépőt venni, így hamar sor alakult ki a budapesti jegyiroda előtt!

Pár perce Azahriah újabb posztot tett ki, valószínűleg egy rajongója küldhette neki a képet: eszerint még legalább 100 ezren akarnak jegyet venni a második bulijára.


Elképesztő: harmadik Azahriah koncert is lesz a Puskás Arénában - Origo2023.10.13. 22:51

Link








AZAHRIAH ÉS A JEGYVÁSÁRLÁSI ŐRÜLET
2023.10.12.


Vitathatatlan, hogy ma Azahriah Magyarország legjelentősebb előadója. Lehet azt mondani, hogy nem tetszik, amit csinál, lehet nem érteni a zenéjét, de a számok nem hazudnak. Kevesebb mint egy nap alatt megtöltötte a Puskás Arénát, és most duplázásra készül. Talán évtizedek óta nem volt olyan, hogy egy magyar zenei produkció ennyire megmozgassa az egész társadalmat. Olyan volt, hogy külföldi fellépő koncertjére hamar elfogytak a jegyek, olyan is, hogy egy magyar előadó gyorsan megtöltötte még a Papp László Arénát, de a dupla Puskás egy teljesen új szint.

Az első koncertre a jegyeket október 10-én 10:10-kor kezdték el értékesíteni, és azonnal virtuális sorok alakultak ki, ahogyan arról mi is beszámoltunk, volt olyan, hogy valaki előtt közel 39 ezren álltak sorba. A jegyek kevesebb mint egy nap alatt annyira elfogytak, hogy estére kiderült, hogy Azahriah dupláz a Puskás Arénában. Pénteken pedig elindul a jegyvásárlás a második koncertre is, ennek apropóján beszélgettünk Tóth Gergellyel, az Azahriah-t is képviselő Supermanagement vezetőjével, illetve Szabó Andrással, a jegyek értékesítéséért és koncert társpromóciójáért felelős Broadway Event vezetőjével.

Sokan, sok készülékről, egyszerre

Kedden reggel rengetegen szabadultak rá az internetre, hogy jegyet vegyenek.

"Az Interticket rendszerét használjuk, ami nagyon-nagyon sok produkciót kezel. A vásárlóink nagy része a délelőtt folyamán tapasztalhatta, hogy az OTP Simple fizetési rendszere lassult be. Egyszerre sokan szerettek volna belépni, egy-egy felhasználó ráadásul több eszközön is próbált jegyhez jutni, ezzel duplázták vagy triplázták a sorbanállók számát. A fejlesztők szándékosan óvatosan engedték rá az embereket a fizetési platformra, hogy elkerüljék a túlterheltséget, ami akár órákig tartó leállást is okozhatott volna. Azt látjuk, hogy nem volt befejezetlen tranzakció, akinek a kosarába kerültek a jegyek, az ki is tudta fizetni"

- meséli Szabó András, hogy miért tűnt lassúnak a virtuális sorbanállás.

"Nagyon bíztunk ebben a jegyrendszerben, mert Dzsúdló és Azahriah korábbi koncertjeire is itt ment a jegyértékesítés, gond nélkül. Most volt először ekkora nyomás, ilyen érdeklődés, amit nem hiszem, hogy bármilyen jegyrendszer sorbanállás nélkül tudott volna kezelni"

- egészíti ki Tóth.


Limitált jegyszám

A jegyekben egyébként nincs olyan nagy meglepetés, a jegytípusok nagyon hasonlóak ahhoz, ami egy külföldi sztár koncertjén is megszokható. Van kiemelt állójegy, sima, ülőhelyek különböző szektorokban, és van VIP jegy is, amiben étel-ital fogyasztás, és várhatóan relikviák is járnak a legjobb helyek és a koncertélmény mellé. A dinamikus jegyár pedig azt jelenti, hogy a kereslet-kínálat függvényében változhatnak a jegyárak, bizonyos jegytípusoknál vagy szektorokban akár idővel olcsóbb is lehet majd a jegy, és bizonyos jegyeknél pedig néhány ezer forinttal drágább, de olyan rémtörténetektől nem kell tartani, mint külföldön, ahol ez akár a jegyárak duplázását vagy jóval drágább árakat jelentene.

"Egy vásárló négy jegyet vásárolhatott online, és azt láttuk, hogy sokan szerettek volna akár ennél nagyobb baráti vagy családi társasággal jönni, azaz a csoportos jegyigények száma jelentős volt, ők ezt személyesen a jegyirodánkban tudták megvásárolni. Online a jegyeket egész Magyarország területéről, és a határon túlról is keresték"

- mondja Szabó.

"Én is beálltam a virtuális sorba, kíváncsi voltam a rendszerre, estére jutottam el oda, hogy két Silver VIP jegyet tudtam volna venni egymástól távol. Ugyanakkor azok az ismerőseim, akik időben kapcsoltak, és rajta voltak, tudtak jegyet venni. Akik később kapcsoltak vagy nem sikerült nekik, azok remélem pénteken sikerrel járnak.“

- mondja Tóth.


Duplázás és a kockázat

Minden kétséget kizáróan elképesztően menő, hogy egy magyar előadó nagyjából tíz óra alatt elad 40 ezer jegyet. De hogy ezt egymás után kétszer is meg tudja-e csinálni, vagy a második koncertre egyszerűbb lesz-e jegyet szerezni, az egy izgalmas kérdés, ahogyan az is, hogy mennyire gyorsan született meg a döntés a duplázásról.

"Egész nyáron láttuk a brutális számokat, amiket tud a produkció, ezért a duplázás lehetősége megjelent az agyunk egy szélső szegletében, de őszintén szólva két héttel ezelőtt olyan tíz százalék esélyt adtam neki. Azt láttuk, hogy nagyon sokan igazolták vissza az eseményt, azt a tendenciát is ismerjük, ami külföldi produkciókra is igaz, hogy a valódi jegyvásárlók többen lesznek, mint azok, akik visszajelzik a Facebookon a részvételt. Láttuk, hogy nagyon sokakat érdekelt. Abban állapodtunk meg, hogy amennyiben tíz óra alatt elmegy 40 ezer jegy, akkor duplázunk, ha nem, akkor nem"

- mondja Tóth Gergely.

"Magyar produkcióra még soha nem volt ekkora érdeklődés, ebben biztos vagyok. Egy-egy világsztárnál el tudom képzelni, de az más. Több száz nagyon-nagy koncerten vagyunk túl. Megfigyeljük a szakmát idestova húsz éve, de valami egészen új jelenség, amit most tapasztaltunk"

- Szabó András szerint ebből is egyértelmű, hogy Azahriah valami olyat tud előadóként, ami nagyon ritkaságszámba megy.


Gigaprodukcióra kell számítani

Nyilvánvalóan egy Puskás Aréna méretű hely egy teljesen más show-t igényel, mint akár egy 10-15 ezres koncert. Ez egyébként azért izgalmas kérdés, mert egy nagy nemzetközi produkció saját épített színpada, a színpadelemek, a látvány, a technika, a pirotechnika, a minden ezzel járó költség eloszlik a 20-30 állomás között, itt két koncertről van szó, mégis minden olyan magyar előadó, aki arénákban, vagy több ezer fős színpadokon lép fel, rendszerint olyan show-t hoz össze látványban és hangzásban, ami bárhol megállná a helyét a világban. Így lesz most is.

"A gerincét már összeraktuk a shownak, és ahogyan azt a bejelentéskor is mondtuk, szeretnénk a helyszín nagyságához méltó koncertet adni"

- mondja Tóth.


Pénteken újra lehet próbálkozni

A második koncertre pénteken, 10 óra 13 perckor kezdődik a jegyvásárlás. A rendszer és minden más ugyanaz, az érdeklődés majd kiderül, hogy mekkora.

"Mind a kiszolgáló program, mind a jegyiroda felkészült. Logikusan azt gondolnám, hogy most könnyebb dolga lesz azoknak, akik nem jutottak jegyhez"

- Szabó András elmondta, hogy ugyanúgy lehet személyesen, és online is jegyet váltani. Kedden délutánra egyébként a Broadway pénztáránál is megnőttek a sorok, de pénteken is megerősített emberszámmal várják majd a jegyvásárlókat.
Óvatosan a jegyvásárlással

Egyébként már lehet találni jegyeket másodlagos jegyértékesítő oldalakon, de ahogyan minden koncertnél, főleg a teltházas buliknál, itt is érdemes nagyon körültekintően eljárni. Különböző Facebook személyek helyett például a Ticketswappot érdemes választani.


Azahriah - Valami Amerikai

Link



Azahriah - Papp László Aréna (2023)

Link



Azahriah - Téveszmék

Link



Azahriah - Gát

Link



Azahriah x Desh - Tisztán iszom

https://www.youtube.com/watch?v=M82re6uIrsI&list=OLAK5uy_lacY_ilj1E9GSDHfkM-L uSVuoOPsFZMt8" target="_blank" >rel="nofollow"Link


Azahriah x Desh x Lord Panamo x Young fly x Copy con- béke

Link



DESH, AZAHRIAH , YOUNG FLY , LORD PANAMO - RAMPAPAPAM

Link



Azahriah x Desh - ceremónia

Link



Azahriah - 3korty

Link



Azahriah - introvertált dal

Link









 
 
0 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
Címkék: stadionkoncertet, rémtörténetektől, stadionkoncertje, értékesítéséért, gigaprodukcióra, jegyértékesítés, supermanagement, legfelkapottabb, jegyvásárlással, túlterheltséget, jegyrendszerben, videómegosztón, körültekintően, jegyvásárlókat, jegyértékesítő, tapasztalhatta, jegyirodánkban, jegytípusoknál, ritkaságszámba, legjelentősebb, bejelentettek, lusvuoopsfzmt, beszélgettünk, vásárolhatott, vitathatatlan, nyilvánvalóan, koncertélmény, tapasztaltunk, bejelentéskor, jegyvásárlási, színpadelemek, világsztárnál, ticketswappot, koncertekkel, jegyvásárlók, változhatnak, videómegosztón először, stadion befogadóképessége, jegyértékesítés első, összes belépő, második Puskás, sztár akár, telt házas, 26-i koncertre, korábban egymásnak, rapper nehezen, ötvenezer férőhelyes, összes jegyet, második alkalmat, nagy érdeklődésre, első bulija, terhelés miatt, AZAHRIAH KÉTSZER MEGTÖLTI PUSKÁS ARÉNÁT, Baukó Attila, Paul Street, Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek, Azahriah Puskás Aréna, Puskás Arénában, Puskás Aréna-fellépést, Puskás Aréna-stadionkoncertje, Puskás Arénába, AZAHRIAH ÉS JEGYVÁSÁRLÁSI ŐRÜLET, Azahriah Magyarország, Puskás Arénát, Papp László Arénát, Tóth Gergellyel, Szabó Andrással, Broadway Event, Szabó András, Silver VIP, Tóth Gergely, Puskás Aréna, Különböző Facebook, Valami Amerikai, Papp László Aréna, Lord Panamo, YOUNG FLY, LORD PANAMO,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki nem dolgozik, ne is egyék  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Annuska bar...  A boldog családok mind hasonló...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy hatékony szolga  Albert Einsteinről  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Krisztinától  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Makszim Gorkij gondolata  Németh László tollából  Zilahy Lajos gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Jó éjszakát  Ágai Ágnes – Csendélet  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Kerüld el az evangélium örömén...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat  Popper Péter szavai  Próbálj meg ...  Png telefon  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Idő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Zilahy Lajos gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Radikális szeretet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png cica  Egy bizonyos határt  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó éjszakát  George Gordon Lord Byron: Inez...  Éretlen vers  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Szép estét  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Garai Gábor - Takarítás  Reggel van  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Adakozás  Png virág  Zilahy Lajos gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Png kutya  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
videómegosztón először, stadion befogadóképessége, jegyértékesítés első, összes belépő, második Puskás, sztár akár, telt házas, 26-i koncertre, korábban egymásnak, rapper nehezen, ötvenezer férőhelyes, összes jegyet, második alkalmat, nagy érdeklődésre, első bulija, terhelés miatt, netes rendszer, budapesti jegyiroda, rajongója küldhette, második bulijára, magyar zenei, egész társadalmat, magyar előadó, dupla Puskás, első koncertre, jegyeket október, jegyek kevesebb, második koncertre, jegyek értékesítéséért, vásárlóink nagy, délelőtt folyamán, sorbanállók számát, fejlesztők szándékosan, fizetési platformra, kosarába kerültek, virtuális sorbanállás, jegyekben egyébként, jegytípusok nagyon, külföldi sztár, legjobb helyek, koncertélmény mellé, dinamikus jegyár, kereslet-kínálat függvényében, jegyárak duplázását, vásárló négy, csoportos jegyigények, jegyirodánkban tudták, jegyeket egész, határon túlról, virtuális sorba, brutális számokat, duplázás lehetősége, szélső szegletében, valódi jegyvásárlók, szakmát idestova, 10-15 ezres, nagy nemzetközi, minden ezzel, 20-30 állomás, helyszín nagyságához, érdeklődés majd, kiszolgáló program, jegyiroda felkészült, teltházas buliknál, stadionkoncertet, rémtörténetektől, stadionkoncertje, értékesítéséért, gigaprodukcióra, jegyértékesítés, supermanagement, legfelkapottabb, jegyvásárlással, túlterheltséget, jegyrendszerben, videómegosztón, körültekintően, jegyvásárlókat, jegyértékesítő, tapasztalhatta, jegyirodánkban, jegytípusoknál, ritkaságszámba, legjelentősebb, bejelentettek, lusvuoopsfzmt, beszélgettünk, vásárolhatott, vitathatatlan, nyilvánvalóan, koncertélmény, tapasztaltunk, bejelentéskor, jegyvásárlási, színpadelemek, világsztárnál, ticketswappot, koncertekkel, jegyvásárlók, változhatnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3139
  • e Hét: 22958
  • e Hónap: 62779
  • e Év: 240654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.